Prijavite se u svoj nalog

Još nemate nalog? Otvorite nalog

Zaboravih lozinku. Deder pošaljite mi je na mail

Radionica kreativne komunikacije

Radionica kreativne komunikacije je odlična nadgradnja kreativnog procesa koji započinjemo na radionicama buđenja kreativnosti, kao što su radionice izrade nakita, kolaža i fotografije. Ova radionica predstavlja jedinstvenu, maštovitu i zabavnu oazu zadovoljstva, koja će vam pomoći da sebe sagledate u potpuno novom svetlu.

Kreativne radionice Retro Dućan

Glavno pitanje koje ćemo postaviti na ovim radionicama jeste koje su tipične greške koje pravimo u komunikaciji, koliko smo ih svesni i kako na kreativan način možemo da ih prevaziđemo.

Kreativnost je važan aspekt ljudskog funkcionisanja iz kojeg crpimo osećaj vrednosti i prijatnosti. Radionice kreativne komunikacije nude konkretne veštine i okvir u kojem učesnici zajedno sa moderatorom uče i vežbaju kako da zaobiđu igre i neprijatnost u komunikaciji, kako da budu kreativni, inspirativni i funkcionalni za sebe i osobe iz svog okruženja. Razvijanjem kvalitetnijih veština, razvijamo i mogućnost da na svim životnim poljima budemo uspešni i prihvaćeni. Budite kreativni radi svoje dobrobiti i ispravne udobnosti, a ne ciljeva koji obuhvataju kontrolu, dominaciju, manipulaciju i nužno sopstvenu dobit.

Radionice vodi Bojan Tepavčević, diplomirani antropolog i psihoterapeut pod supervizijom, član Srpske Asocijacije za Transakcionu Analizu (http://www.sata.co.rs/index.html) koji već nekoliko godina uspešno radi kao psihoterapeut, vodi individualne i grupne treninge i radionice za lični rad, kreativnu komunikaciju i psihološki rast.

Više informacija i prijave na mejl info@retro-ducan.rs ili na telefon 063 856 13 16.

Još nema komentara

Budite prvi koji će ostaviti komentar

Ostavite komentar

Share this Post with a Friend.

  1. (obavezno)
  2. (neophodan je ispravan email)
  3. (neophodan je ispravan email)
 

cforms contact form by delicious:days

Stay Informed